reklama.png

Parenzana Magic Bike

Friday, 03 July 2015 05:11 administrator
Print PDF

web magic

 

 

Manifestacija Parenzana Magic Bike prekogranična rekreativna biciklijada održat će se 11. srpnja 2015. godine.

Sa startom u Bujama, Parenzana Magic Bike vodi nas do budućeg Bike centra u Tribanu, nakon čega ponovno prolazimo kroz Buje kako bi se Parenzanom uputili do slovenske granice, i nastavili do Lucije, tj. Forma Vive gdje nas na prekrasnoj livadi uz samo more očekuje okrijepa i skupljanje snage za nastavak utrke. Na povratku nakon prolaska granice penjemo se do cilja u Kanegri, gdje pogledom pratimo Piranski zaljev i Sečoveljske soline. Ukupna dužina biciklijade je cca 35 km, a kraća ruta se na 15-tom kilometru trase (prije granice) račva, te se umjesto kružne vožnje do Lucije i nazad, ide direktno u Kanegru. U tom slučaju taj će dio biciklijade iznositi cca 20 km.

Trasa je u najvećem djelu makadamski put i asfaltirana podloga na kojoj se može, osim MTB biciklom, voziti i trekking biciklom. Primjerena je svim biciklistima, pošto su trasa i ritam vožnje lagani i prilagođeni većini.

Možete nas pratiti od starta u 09:00 u Bujama - Zgrada stare stanice Parenzane, do cilja i proglašenja u Kanegri u 15:00 sati. Biciklijada je organizirana kao obiteljsko cjelodnevno druženje na jednoj od najznačajnijih i najljepših biciklističkih trasa Europe, a nakon završetka utrke, očekuje nas zabavni program te radionice na temu zdravlja, sporta i uključivanje djece u biciklizam.

 

PRIJAVE

Broj sudionika je ograničen na 300, te je s toga potrebno prethodno se prijaviti na e-mail adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . U e-mailu treba navesti ime, prezime i adresu sudionika.

Pošto biciklijada završava na drugo mjesto u odnosu na početak treba navesti dali potrebuje sudionik organizirani prijevoz do vozila. Naime, organizator ima mogućnost organiziranja prijevoza iz Kanegre za sudionike kako bi ih dovezli do Buja po njihova vozila u slučaju potrebe.

Kotizacije nema, a svaki sudionik dobiva majicu, okrijepu te ručak na kraju biciklijade.

 

VAŽNO

Pošto biciklijada se održava između Hrvatske i Slovenije sudionici trebaju sa sobom imati cijelo vrijeme važeći osobni dokument.

 

PROGRAM

08:00 - Okupljanje i registracija sudionika

         (Buje - Zgrada stare stanice Parenzane)

09:00 - Start biciklijade prema Tribanu

09:30 - Triban - Obraćanje projektnih partnera ispred zgrade bike-centra

12:50 - Lucija/Forma Viva - Okrjepna stanica

15:00 - Kanegra - cilj biciklijade - ručak za sudionike

15:00 - 21:00 Zabava uz DJ-a

16:00 - Predavanja i radionice

 

Parenzana Magic - Triban Lucija skica

Last Updated on Friday, 03 July 2015 05:20
mediabanner2.jpg