reklama.png

Sezona 2015.

Sunday, 22 February 2015 10:58 administrator
Print PDF

Sezonu 2014. ostavili smo iza leđa kao jednu od najuspješnijih do sada, na natjecateljskom, ali još više na organizacijskom području, te se stoga nadamo da ćemo u ovoj godini samo nastaviti ovaj uspješan niz.
Gledajući sa natjecateljskog dijela istaknuli su se Klaudijo Medica ii Denis Bukovac u utrkama cross-country-a i maratona, Andrea Đurđević u enduru, ali naravno i svi drugi koji su mukotrpno tijekom sezone pohodili trke diljem Hrvatske i Slovenije te tako držali visoko boje našeg kluba.
Sa strane organizacije imali smo čast ugostiti čak dva državna prvenstva i biti prvi klub u Hrvatskoj koji se okušao u organizaciji enduro utrke, te taj projekt doveli uspješno do kraja. NAravno nesmijemo zaboraviti i naše rekreativne biciklijade te utrke kje zabavljaju našu publiku. Kvalitetno smo ove godine napravili jedan veliki napredak u organizaciji te dokazali da se i sam skromnim sredstvima može organizirati kvalitetna manifestacija.

U sezoni koja nas očekujemo sve su manifestacije potvrđene te samo očekuju vas sudionike da ih uljepšate. Biti ćemo domaćini dva državna prvenstva (enduro i eliminator) utrke u kalendaru UCI-a (Izgubljena Ovca - C2) te naravno proslaviti ćemo 5. obljetnicu Grožnjana by night. Uz ove recimo perjanice našeg portfelja nesmijemo zaboraviti rekreativne biciklijade koje uvijek održavamo tijekom pučkih fešta te rekreativnih utrka u sklopu ljetnog MTB kupa.
Velika nosvost biti će organiziranje rekreativne biciklijade "Istrianissime" tijekom "Šparugade", a njena posebnost će biti da će se održati na oldtimer biciklima, ali o njoj posebno ćemo vas obavijestiti.

Novosti imamo i u natjecateljskom dijelu kluba, na raznim poljima, netko nas napušta te odlazi u nove pobjede navim bojama, a netko se tek pridružuje našim bojama te očekujemo nove pobjede s njima.

Početak godine bio je obilježen i našim gostovanjem na TV Istri gdje nam je posvećeno čak sat vremena za prezentaciju kluba i naših programa (VIDEO)

Imamo i nekoliko drugih projekata u planu za ovu godinu, neki su vezani uz biciklističku infrastrukturu na području Grožnjana dok su drugi vezani uz proslave 5. godišnjice kluba.

Za sve novosti vezane za naše manifestacije i općenito našem radu na raspolaganju vam je naša web stranica i facebook profil, te naravno na sva pitanja ćemo vam drage volje odgovarati na naš This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Kalendar svih naših manifestacija dostupan je ovdje za download -KALENDAR 2015

 

Untitled-1

 

Last Updated on Sunday, 22 February 2015 13:54
mediabanner2.jpg