reklama.png

Kamplc Enduro Javornik

Tuesday, 15 July 2014 09:12 administrator
Print PDF

 

Osim na stazama maratona i cross-countrya naši vozači aktivni su i na enduro stazama, tako su ovog vikenda krenuli na obližnji bike-par Javornik gdje se u organizaciji Kamplc team održavalo još jedno kolo Sloenduro kupa. Staze su našim vozačima bile dosta poznate pošto barem jednom godišnje škočimo malo se zabavljat po njima. Naravno utrka se nije odvijala samo po lakšim plavim stazama, nego dijelom po crvenom spustu, ali je pozitivno bilo što su dečki tjedan dana prije otišli i malo isprobali staze kako bi se upoznali s time što ih čeka.

Ovog su puta nastupili na utrci samo Andrea Đurđević i Tomislav Brođanac, bez ozljeđenog Alena Jurjevića koji ih je međutim bodrio sa strane.

U kategoriji elite završili su na 31. mjestu Andrea, dok je Tomy bio 40. što je jako dobar rezultat znajući težinu staze na Javorniku. Dok su u ukupnom poretku završili na 59. mjestu Andrea, a Tomy 75.

Rezultate i kratki report dostupan je na stranicama Sloendura OVDJE, ali osim toga imate na raspolaganju i savršeni VIDEO i SLIKE.

 

 

 

mediabanner2.jpg