reklama.png

Dan Općine Grožnjan

Tuesday, 15 July 2014 08:34 administrator
Print PDF

Ove smo godine za dan Općine Grožnjan imali čast primiti zahvalnicu koju dodjeljuje općinsko vijeće prilikom proslave dana općine. Zahvalnicu smo dobili na temelju našeg dugogodišnjeg rada oko promoviranja Grožnjana kao biciklistički destinaciju, a naravno i za sav trud koji naši članovi troše u organizaciju utrka na području općine, te predstavljanja boje dresa na svim utrkama na kojima sudjelujemo.

To je za nas velika čast i motivacija za daljnji rad u godini kada slavimo jubilarnu 5. godišnjicu organizacije naše najpoznatije utrke, tj. Izgubljene ovce, ali i u godini kada organiziramo našu prvu enduro utrku koja je inače i prva službena enduro utrka u Hrvatskoj.

Dugogodišnji rad pridonio je do toga da od malog lokalnog kluba izrastemo u klub koji je prepoznat ne samo u Istri ili Hrvatskoj nego i u zemljama okolice, i to kao pozitivni primjer rada i suživota članova, koji su prije svega prijatelji, a u nekim trenucima izgledaju i kao obitelj.

Naravno uz same članove kluba tu imamo i veliki broj simpatizera koji nam pomažu u radu i pružaju nam veliku podršku u trenucima potrebe.

Tom prilikom želim kao predsjednik tog kluba predivnih ljudi čestitati im na svim ostvarenjima i trudu koji ulažu ne samo u rad kluba nego i na utrke na koje odlaze, ne samo zbog rezultata nego zbog vlastite sreće, koja se reflektira na pozitivni ugled kluba.

Naravno velika zahvala ide i Općini Grožnjan, Općinskom vijeću, načelniku Claudiu Stocovzu, prijašnjem načelniku Rino Dunisu, don Alenu Žufiću te svim žiteljima Grožnjana koji su prepoznali naš trud i želju da Grožnjan bude prepoznat i kao biciklistički centar, ne samo za sve druge ljepote i vrline po kojima je već prepoznat.

 

 

Last Updated on Tuesday, 15 July 2014 08:54
mediabanner2.jpg